Prepare all the ingredients for the filling. Wash and peel the potatoes, onions and carrots. Clean and rinse perch and pike perch fillets.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте и очистите картофель, лук и морковь. Очистите и промойте филе окуня и судака.
Cut the perch and pike perch fillets into pieces.
Нарежьте филе окуня и судака на кусочки.
Cut the potatoes into cubes.
Нарежьте картофель кубиками.
Place chopped onions, carrots, potatoes and fish fillets into the pan. Season with salt and pepper to your taste, add bay leaf.
Поместите в кастрюлю нарезанные лук, морковь, картофель и филе рыбы. Посолите и поперчите на свой вкус, добавьте лавровый лист.
Fill all ingredients with water, add vodka, cover with a lid and bring to a boil. Cook the fish soup for about 15 minutes over medium heat.
Залейте все ингредиенты водой, добавьте водку, накройте крышкой и доведите до кипения. Варите уху около 15 минут на среднем огне.
Let the finished soup brew a little under the lid.
Дайте готовому супу немного настояться под крышкой.
Before lunch, pour the soup into a suitable bowl and serve. Garnish with herbs to your taste. Bon appetit.
Перед обедом налейте суп в подходящую тарелку и подавайте к столу. Украсьте зеленью на свой вкус. Приятного аппетита.