Measure out the required amount of ingredients. Peel the onion and garlic.
Отмерьте необходимое количество ингредиентов. Лук и чеснок почистите.
Add a slice of lemon to the sea cocktail and leave for 5 minutes.
В морской коктейль добавьте дольку лимона и оставьте на 5 минут.
Finely chop the onion and garlic. Place the frying pan on the fire and fry the onion and garlic.
Лук и чеснок мелко порежьте. Сковороду поставьте на огонь и обжарьте лук с чесноком.
Add the sea cocktail to the onion, stir and simmer for 5-7 minutes. Then add soy sauce and simmer for another 5 minutes.
Добавьте к луку морской коктейль, перемешайте и тушите 5-7 минут. Затем добавьте соевый соус и протушите еще 5 минут.
Next, gradually add sour cream, stirring constantly. Simmer for another 5 minutes. The mass should become homogeneous. Add salt and pepper as needed.
Далее постепенно добавляйте сметану, постоянно помешивая. Протушите еще 5 минут. Масса должна стать однородной. Добавьте по необходимости соль и перец.
The sauce goes well with any pasta.
Соус отлично сочетается с любой пастой.