Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the leeks and bell peppers.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Лук-порей и болгарский перец помойте.
Remove the stem and seeds from the pepper and cut it into small cubes.
У перца удалите плодоножку и семечки и нарежьте его небольшими кубиками.
Cut the leeks into rings.
Лук-порей нарежьте кольцами.
Beat the eggs with milk with a whisk, adding salt and pepper to taste.
Взбейте яйца с молоком венчиком, посолив и поперчив по вкусу.
Fry seafood, peppers and leeks in a frying pan with vegetable oil and soy sauce.
Обжарьте морепродукты, перец и лук-порей на сковороде с растительным маслом и соевым соусом.
Pour the egg and milk mixture into the pan with seafood and vegetables. Cook the omelette over low heat until done.
Вылейте в сковороду с морепродуктами и овощами смесь из яиц с молоком. Готовьте омлет на медленном огне до готовности.
Serve the seafood omelette immediately after cooking.
Подавайте омлет с морепродуктами на стол сразу после приготовления.