Place all ingredients on the table for easy preparation. If the seafood is frozen, defrost it. Wash the ginger, peel the onions and garlic.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Если морепродукты замороженные, разморозьте их. Имбирь помойте, репчатый лук и чеснок очистите.
Finely chop the garlic, onion into half rings, and ginger into strips.
Мелко нарежьте чеснок, лук – полукольцами, имбирь – соломкой.
Place ginger, onion, garlic, butter and curry into a heated frying pan. Stir.
На разогретую сковороду выложите имбирь, лук, чеснок, сливочное масло и карри. Перемешайте.
Once the butter has melted, add the broth and cream to the pan. Stir and bring to a boil.
После того, как сливочное масло растопится, добавьте в сковороду бульон и сливки. Перемешайте и доведите до кипения.
Place seafood in the pan with the sauce. Stir and cook for 10-15 minutes.
Выложите в сковороду к соусу морепродукты. Перемешайте и готовьте в течение 10-15 минут.
Serve the finished seafood with curry sauce to the table.
Готовые морепродукты с соусом карри подавайте к столу.