Rinse the rice. Thaw assorted seafood. Wash the vegetables. Peel the carrots, onions and garlic.
Промойте рис. Разморозьте ассорти и морепродуктов. Помойте овощи. Очистите морковь, лук и чеснок.
Cut the carrots and bell pepper into cubes. Finely chop the onion and garlic.
Нарежьте морковь и болгарский перец кубиками. Мелко покрошите лук и чеснок.
Fry onions, garlic, carrots and bell peppers over medium heat for 2-3 minutes.
Жарьте лук, чеснок, морковь и болгарский перец на среднем огне 2-3 минуты.
Add seafood and fry over medium heat for another 7-10 minutes.
Добавьте морепродукты и жарьте на среднем огне еще 7-10 минут.
Beat the egg separately, add it to the pan and stir quickly.
Отдельно взбейте яйцо, добавьте его в сковороду и быстро перемешайте.
Add boiled rice to the pan and mix thoroughly. Cook for another 5-7 minutes.
Добавьте в сковороду отваренный рис и тщательно перемешайте. Готовьте еще 5-7 минут.
The dish is ready! Place the tjahan with seafood on plates. Garnish the dish with fresh herbs or sesame seeds. Bon appetit!
Блюдо готово! Выложите тяхан с морепродуктами на тарелки. Украсьте блюдо свежей зеленью или кунжутом. Приятного аппетита!