Prepare all the ingredients for the filling. Rinse the turkey fillet. Wash and peel the cabbage, onions and carrots.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте филе индейки. Промойте и очистите капусту, лук и морковь.
Cut the peeled onion into cubes.
Нарежьте очищенный лук кубиками.
Chop the white cabbage.
Нашинкуйте белокочанную капусту.
Boil diced turkey fillet in salted water until half cooked.
В подсоленной воде отварите нарезанное кубиками филе индейки до полуготовности.
Add chopped onions, carrots and shredded cabbage to the fillet. Add peppercorns and bay leaf. Cook for another 5-7 minutes.
К филе добавьте нарезанные лук, морковь и нашинкованную капусту. Добавьте перец горошком и лавровый лист. Варите еще 5-7 минут.
Let the finished soup brew a little under the lid. Before lunch, pour the soup into a suitable container and serve. Bon appetit.
Дайте готовому супу немного настояться под крышкой. Перед обедом налейте суп в подходящую посуду и подавайте к столу. Приятного аппетита.