Prepare all the ingredients for the filling. Rinse turkey fillet, potatoes, onions and carrots.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте филе индейки, картофель, лук и морковь.
Cut the turkey fillet into small pieces.
Филе индейки нарежьте небольшими кусочками.
Cut the potatoes into cubes.
Нарежьте картофель кубиками.
Cut the carrots into small pieces.
Нарежьте морковь небольшими кусочками.
Boil the chopped turkey fillet until half cooked.
Отварите нарезанное филе индейки до полуготовности.
Add chopped potatoes, carrots and onions to the turkey fillet. Cook for 5-7 minutes.
К филе индейки добавьте нарезанные картофель, морковь и лук. Варите в течение 5-7 минут.
Let the finished soup brew a little under the lid. Before lunch, pour the soup into a suitable container and serve. Bon appetit.
Дайте готовому супу немного настояться под крышкой. Перед обедом налейте суп в подходящую посуду и подавайте к столу. Приятного аппетита.