Prepare all the ingredients for the filling. Wash and peel turkey drumsticks, potatoes, onions and carrots.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте и очистите голень индейки, картофель, лук и морковь.
Boil the turkey drumstick in salted water.
В подсоленной воде отварите голень индейки.
While the turkey drumstick is cooking, prepare the roast. Fry the diced onions and carrots in a small amount of vegetable oil.
Пока варится голень индейки, приготовьте зажарку. На небольшом количестве растительного масла обжарьте нарезанные кубиками лук и морковь.
Fry the vegetables until soft. Add salt and pepper to your taste.
Обжаривайте до мягкости овощей. Посолите и поперчите на свой вкус.
Remove the boiled turkey drumstick from the broth, cool slightly and cut into cubes, first separating it from the bone.
Из бульона выньте отваренную голень индейки, немного остудите и нарежьте кубиками, предварительно отделив от кости.
In the broth remaining after boiling the drumsticks, add the chopped drumsticks, fried chicken and chopped potatoes. Add peppercorns and bay leaf. Cook for 5-7 minutes until the potatoes are soft.
В бульон, оставшийся после варки голени положите нарезанную голень, зажарку и нарезанный картофель. Добавьте перец горошком и лавровый лист. Варите в течение 5-7 минут до мягкости картофеля.
Let the finished soup brew a little under the lid. Before lunch, pour the soup into a suitable container and serve. Bon appetit.
Дайте готовому супу немного настояться под крышкой. Перед обедом налейте суп в подходящую посуду и подавайте к столу. Приятного аппетита.