Recipes / Turkey soup in a slow cooker Суп из индейки в мультиварке
Turkey is one of the healthiest types of meat, along with chicken. It contains selenium, phosphorus, potassium, zinc, magnesium, as well as vitamins A, B, D, E. Turkey meat is very nutritious. At the same time, it contains quite little cholesterol, so turkey can be considered dietary. Turkey is especially good for soups. We offer you a recipe for turkey soup with potatoes and noodles. The dish is prepared in a slow cooker, which makes the cooking process much easier.
Индейка — один из самых полезных видов мяса, сопоставимый по пользе с курицей. В ее составе присутствуют селен, фосфор, калий, цинк, магний, а также витамины A, B, D и E. Мясо индейки отличается высокой питательностью и одновременно содержит немного холестерина, поэтому его часто относят к диетическим продуктам. Особенно индейка хороша для супов. Предлагаем рецепт супа из индейки с картофелем и вермишелью. Готовят блюдо в мультиварке, что значительно упрощает процесс приготовления.
Steps / Шаги:
Rinse turkey drumstick with cold water. Peel the potatoes, carrots and onions. Prepare the remaining ingredients.
Ополосните голень индейки холодной водой. Очистите картофель, морковь и репчатый лук. Подготовьте остальные ингредиенты.
First you need to cook the broth. To do this, place the turkey drumstick in a saucepan and add 2 liters of clean cold water. Cook the broth over low heat for 1 hour. You can also cook the broth directly in a slow cooker; to do this, place the turkey in a bowl, fill it with water, set the “Soup” or “Stew” program and the time for 1 hour.
Сначала необходимо сварить бульон. Для этого выложите голень индейки в кастрюлю и залейте 2 литрами чистой холодной воды. Варите бульон на небольшом огне 1 час. Также вы можете сварить бульон сразу в мультиварке, для этого выложите индейку в чашу, залейте водой, выставите программу «Суп» или «Тушение» и время 1 час.
While the broth is cooking, take care of the vegetables. Cut the potatoes, onions and carrots into small cubes measuring 8-10 mm. Heat vegetable oil in a frying pan and fry the onions and carrots over medium heat for 5-7 minutes. Until golden brown.
Пока бульон варится, займитесь овощами. Нарежьте картофель, лук и морковь небольшими кубиками размером 8-10 мм. Разогрейте растительное масло в сковороде и обжарьте лук и морковь на среднем огне в течение 5-7 минут. До золотистого цвета.
When the broth is cooked, remove the turkey from it. Separate the meat from the bones and cut into small pieces.
Когда бульон сварится, достаньте из него индейку. Отделите мясо от костей и нарежьте небольшими кусочками.
Pour the broth into the multicooker bowl, add meat and vegetables. Add a couple of pinches of salt, black peppercorns and bay leaf. Close the lid. Set the “Soup”, “Stew” or “Cooking” program depending on the type of your multicooker and the time for 30 minutes. 5 minutes before the soup is ready, add vermicelli. Stir the finished soup.
Влейте бульон в чашу мультиварки, добавьте мясо и овощи. Добавьте пару щепоток соли, черный перец горошком и лавровый лист. Закройте крышку. Выставите программу «Суп», «Тушение» или «Варка» в зависимости от типа вашей мультиварки и время 30 минут. За 5 минут до готовности супа добавьте вермишель. Готовый суп перемешайте.
Ladle the soup into bowls. Ready. Bon appetit!
Разлейте суп по тарелкам. Готово. Приятного аппетита!
Garnish the soup with chopped herbs. Serve the soup with fresh bread of your choice.
Украсьте суп рубленой зеленью. Подайте к супу свежий хлеб по вашему вкусу.