Clean the perch fillet from films, remaining scales and bones. Rinse the fish and pat dry with a paper towel. Prepare the remaining ingredients. Preheat the oven to 200°C.
Очистите филе окуня от пленок, остатков чешуи и костей. Ополосните рыбу и промокните бумажным полотенцем. Подготовьте остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 200°С.
Place the prepared perch fillet on the board, skin side up. Make several cuts in the leather with a knife. Season the perch fillets with salt and black pepper on both sides.
Подготовленное филе окуня выложите на доску кожей вверх. Сделайте в коже несколько насечек ножом. Натрите филе окуня солью и черным перцем с обеих сторон.
Pour a little olive oil into the bottom of the baking dish. Pour the Hawaiian mixture into the pan and spread evenly. Pour in 100 ml of water and add a pinch of salt.
На дно формы для запекания налейте немного оливкового масла. Высыпьте гавайскую смесь в форму и равномерно распределите. Влейте 100 мл воды и добавьте щепотку соли.
Place the grouper fillets on top of the Hawaiian mixture.
Сверху на гавайскую смесью выложите филе окуня.
Place the dish in the oven for 20 minutes. During this time, all ingredients should be ready and the water should evaporate. If the dish is not ready yet, and all the liquid has already evaporated, then add a little more water.
Отправьте блюдо запекаться в духовку на 20 минут. За это время все ингредиенты должны дойти до готовности, а вода — выпариться. Если блюдо еще не готово, а вся жидкость уже выпарилась, то добавьте еще немного воды.
Baked snapper with Hawaiian mixture is ready. Bon appetit!
Запеченный окунь с гавайской смесью готов. Приятного аппетита!
Serve the dish with a salad of fresh tomatoes, cucumbers, radishes and herbs, dressed with olive oil.
Подайте к блюду салат из свежих помидоров, огурцов, редиса и зелени, заправленный оливковым маслом.