Prepare all the ingredients for the filling. Rinse the perch. Preheat the oven to 200 degrees.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте окуня. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Prepare the marinade. In a suitable sized container, combine soy sauce, sesame oil and chili paste.
Подготовьте маринад. В подходящей по размеру емкости смешайте соевый соус, кунжутное масло и пасту чили.
Place the washed perch fillet in a suitable baking dish and pour the marinade over it. Leave to soak for 10 minutes.
В подходящую по размеру форму для выпечки поместите промытое филе окуня и полейте его маринадом. Оставьте пропитаться на 10 минут.
Place broccoli, divided into florets, around the perch.
Вокруг окуня выложите брокколи, разделенные на соцветия.
Place the perch in the oven and bake for 10-15 minutes at 200 degrees until golden brown.
Поставьте окуня в духовку и выпекайте 10-15 минут при температуре 200 градусов до румяной корочки.
Place the finished fish on a serving plate. Bon appetit.
Выложите готовую рыбу на порционную тарелку. Приятного аппетита.