Place all ingredients on the table for easy preparation. Clean the perch and rinse under running water. Separate broccoli into florets. Preheat the oven to 200 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Окуня очистите и промойте под проточной водой. Брокколи разберите на соцветия. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Boil broccoli in salted water for 10 minutes.
Отварите брокколи в подсоленной воде в течение 10 минут.
Grate the cheese on a fine grater.
Сыр натрите на мелкой терке.
In a deep bowl, combine broccoli with cashews. Add one spoon of vegetable oil, salt and pepper to taste.
В глубокой миске смешайте брокколи с кешью. Добавьте одну ложку растительного масла, соль и перец по вкусу.
Season the perch with salt and pepper to taste and place in a baking dish, having previously greased it with vegetable oil.
Окуня посолите и поперчите по вкусу и выложите в форму для запекания, предварительно смазав ее растительным маслом.
Place broccoli and cashews on top of the fish and sprinkle cheese on top.
На рыбу выложите брокколи с кешью и сверху посыпьте сыром.
Bake the fish in an oven preheated to 200 degrees for 30 minutes.
Запекайте рыбу в разогретой до 200 градусов духовке в течение 30 минут.
When ready, serve the snapper with broccoli and cashews.
По готовности подавайте окуня с брокколи и кешью на стол.