Prepare all the ingredients for the filling. Rinse and peel the perch, carrots and onions. Preheat the oven to 180 degrees.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте и очистите окуня, морковь и лук. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Cut the carrots into large strips.
Морковь нарежьте крупной соломкой.
In a pre-heated frying pan, fry the diced onion and carrots into strips.
В предварительно раскаленной сковороде обжарьте нарезанный кубиками лук и морковь соломкой.
Add ketchup, salt, pepper and soy sauce.
Добавьте кетчуп, соль, перец и соевый соус.
Stir the sauce and simmer until the onions and carrots are soft.
Перемешайте соус и тушите до мягкости лука и моркови.
Dip washed and towel-dried perch in flour.
Обваляйте в муке промытого и обсушенного полотенцем окуня.
Place the perch in flour in a suitable baking dish and pour in the prepared tomato sauce.
В подходящую по размеру форму для выпечки выложите окуня в муке и залейте готовым томатным соусом.
Bake the perch in the oven for 30-40 minutes at 180 degrees.
Выпекайте окуня в духовке 30-40 минут при температуре 180 градусов.
Place the finished fish on a plate and garnish with balsamic sauce. Bon appetit.
Готовую рыбу выложите на тарелку и украсьте бальзамическим соусом. Приятного аппетита.