Prepare all the ingredients for the filling. Rinse and peel the perch, carrots and onions.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте и очистите окуня, морковь и лук.
Grate the carrots on a coarse grater.
Морковь натрите на крупной терке.
In a pre-heated frying pan, fry the onion, chopped into half rings, and grated carrots. Add ketchup, salt, pepper and bay leaf.
В предварительно раскаленной сковороде обжарьте нарезанный полукольцами лук, натертую морковь. Добавьте кетчуп, соль, перец и лавровый лист.
Stir the sauce and place the large-sized perch on it.
Перемешайте соус и поместите на него нарезанного на крупные кусочки окуня.
Fry the perch until cooked (until the liquid from the sauce evaporates).
Обжаривайте окуня до готовности (пока не выпарится жидкость от соуса).
Place the finished fish on a plate and garnish with herbs of your choice. Bon appetit.
Готовую рыбу выложите на тарелку и украсьте зеленью на ваш вкус. Приятного аппетита.