Boil potatoes, carrots and chicken eggs. Drain liquid from canned fish. Peel the onions. Rinse the parsley and dry with a paper towel.
Картофель, морковь и куриные яйца сварите. С консервированной рыбы слейте жидкость. Репчатый лук очистите. Петрушку ополосните и просушите бумажным полотенцем.
Peel potatoes, carrots and eggs.
Картофель, морковь и яйца очистите.
Chop the onion into small cubes.
Репчатый лук порубите мелким кубиком.
Mash the fish with a fork and place on the bottom of the salad dish.
Рыбу разомните вилкой и выложите на дно формы для салата.
Spread a layer of fish with a small amount of mayonnaise.
Промажьте слой рыбы небольшим количеством майонеза.
Place the next layer of grated egg white. Save the yolk for decoration.
Следующим слоем выложите натертый на крупной терке яичный белок. Желток оставьте на украшение.
Grate carrots and potatoes on a coarse grater. Place the next layers of salad in this order: carrots, onions and potatoes. Spread another layer of mayonnaise on top of everything.
Морковь и картофель натрите на крупной терке. Следующие слои салата выложите в таком порядке: морковь, репчатый лук и картофель. Смажьте все сверху еще одним слоем майонеза.
Grate the cheese on a fine grater and distribute it evenly over the potatoes.
Сыр натрите на мелкой терке и равномерно распределите его по картофелю.
Place the final layer of chopped egg yolks. Garnish the salad with parsley leaves.
Последним слоем выложите измельченные яичные желтки. Украсьте салат листьями петрушки.
Mimosa salad is ready. Bon appetit.
Салат «Мимоза» готов. Приятного аппетита.