Prepare all the ingredients for the filling. Rinse and clean the perch. Rinse the cucumber and cabbage.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте и очистите окуня. Промойте огурец и капусту.
Chop the white cabbage into strips.
Нашинкуйте белокочанную капусту соломкой.
Cut the cucumber into thin strips.
Нарежьте огурец тонкой соломкой.
In a suitable sized container, combine cabbage, cucumber, chopped green onions and garlic. Add salt and pepper to your taste. Mix all ingredients.
В подходящей по размеру емкости смешайте капусту, огурец, нарезанный зеленый лук и чеснок. Посолите и поперчите на свой вкус. Перемешайте все ингредиенты.
Fry the perch in a pre-heated frying pan with a small amount of vegetable oil on both sides until crispy.
Обжарьте окуня в предварительно раскаленной сковороде на небольшом количестве растительного масла с обеих сторон до хрустящей корочки.
Place the finished fish on a plate and place the cabbage salad next to it. Bon appetit.
Готовую рыбу выложите на тарелку, а рядом положите салат из капусты. Приятного аппетита.