Recipes / Omelette with pumpkin, perch and pike Омлет с тыквой, окунем и щукой
Healthy, low-calorie, protein lunch. Perch is rich in macro and microelements, such as chlorine, zinc, calcium, potassium, phosphorus, sulfur, sodium. And pike contains a large amount of vitamins (B3, PP, C). The calorie content of these fish is almost identical: 103 kcal for perch and 85 for pike per 100 g. The fish are also rich in protein (18.5 g of protein per 100 g). Pumpkin will add color to your dish and make it more appetizing.
Полезный и низкокалорийный обед с высоким содержанием белка. Окунь обеспечивает организм макро- и микроэлементами: хлор, цинк, кальций, калий, фосфор, сера и натрий. В щуке же присутствуют значительные количества витаминов В3, РР и С. Калорийность этих видов почти одинакова: примерно 103 ккал на 100 г у окуня и 85 ккал на 100 г у щуки. Также рыбы богаты белком — около 18,5 г на 100 г. Тыква добавит ярких красок блюду и сделает его более аппетитным.
Steps / Шаги:
Prepare all the ingredients, wash, peel and cut the pumpkin. Clean the fish.
Подготовьте все ингредиенты, помойте, почистите и нарежьте тыкву. Почистите рыбу.
Cut the fish into arbitrary pieces. Cut the cauliflower in half. (If you have small cabbage, you can leave the heads whole if you wish.) Place fish and vegetables in a baking dish. Pre-grease the walls of the mold with butter.
Нарежьте рыбу произвольными кусочками. Цветную капусту разрежьте пополам. (если у вас мелка капуста, то пожеланию можете оставить кочанчики целые.) Выложите в форму для запекания рыбу и овощи. Предварительно смажьте стенки формы сливочным маслом.
Break the eggs into a deep plate, pour in the milk and grate the cheese. Add salt and pepper to taste and beat with a fork.
В глубокую тарелку разбейте яйца, влейте молоко и натрите сыр. Посолите, поперчите по вкусу и взбейте вилкой.
Pour the egg mixture over the vegetables and fish.
Залейте яичной смесью овощи с рыбой.
Place the omelette in the oven preheated to 180 degrees for 30 minutes. Serve warm. Bon appetit!
Отправьте омлет в духовку, разогретую до 180 градусов на 30 минут. Подайте с теплом виде. Приятного аппетита!