Wash the vegetables and peel them. Wash the fish and remove scales.
Помойте овощи, почистите их. Помойте рыбу, очистите ее от чешуи.
Pour water into a saucepan, put the fish in it and put it on the fire, cook for 15 minutes.
Налейте в кастрюлю воды, положите в нее рыбу и поставьте на огонь, вариться 15 минут.
Chop carrots, potatoes, onions and tomatoes. Don't be shallow.
Нарежьте морковь, картофель, лук и помидоры. Не мельчите.
Remove the fish and strain the broth. Add vegetables to the strained broth and place on the stove to simmer for 10-15 minutes. Add bay leaf, pepper, salt to taste.
Достаньте рыбу, процедите бульон. В процеженный бульон положите овощи и поставьте на плиту вариться 10-15 минут. Добавьте лавровый лист, перец, соль по вкусу.
Finely chop the fish and add to the soup. Cook for a few more minutes. Turn off the heat and let the soup brew for 20 minutes, covered. Pour into plates and garnish with fresh herbs before serving.
Мелко нарежьте рыбу и отправьте в суп. Поварите еще несколько минут. Выключите огонь и дайте ухе настояться 20 минут под крышкой. Разлейте по тарелкам, перед подачей украсьте свежей зеленью.
Serve the fish soup with black bread, green onions and boiled eggs.
Подайте уху с черный хлебом, зеленым луком и отварными яйцами.