Lay out all the ingredients for the filling. Rinse the mushrooms, cherry tomatoes and shrimp in advance.
Выложите все ингредиенты для начинки. Заранее промойте шампиньоны, помидоры черри и креветки.
Boil the soba ahead of time according to package instructions.
Заранее отварите собу в соответствии с инструкцией на упаковке.
Cut the pork into thin strips.
Нарежьте свинину тонкими полосками.
Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the pork over medium heat for 5-7 minutes. Add salt and pepper to your taste.
Разогрейте растительное масло на сковороде. На среднем огне обжарьте свинину в течение 5-7 минут. Посолите и поперчите на свой вкус.
Add the vegetable mixture and pre-boiled soba to the fried pork.
К обжаренной свинине добавьте овощную смесь и отваренную заранее собу.
Add unagi sauce and mix all ingredients. Fry for another 4-5 minutes.
Добавьте соус унаги и перемешайте все ингредиенты. Обжаривайте еще 4-5 минут.
Serve soba with pork and mixed vegetables in unagi sauce in a serving bowl. Sprinkle with sesame seeds if desired. Bon appetit!
Подавайте собу со свининой и овощной смесью в соусе унаги в порционной тарелке. По желанию посыпьте кунжутом. Приятного аппетита!