Lay out all the ingredients for the filling. Rinse the mushrooms, cherry tomatoes and shrimp in advance.
Выложите все ингредиенты для начинки. Заранее промойте шампиньоны, помидоры черри и креветки.
Cut the pineapple into pieces.
Нарежьте кусочками ананас.
Cut the chicken fillet into thin strips.
Нарежьте куриное филе на тонкие полоски.
Boil the soba ahead of time according to package instructions.
Заранее отварите собу в соответствии с инструкцией на упаковке.
Heat vegetable oil in a frying pan. Over medium heat, fry the pineapple and chicken for 4-5 minutes.
Разогрейте растительное масло на сковороде. На среднем огне обжарьте ананас и курицу в течение 4-5 минут.
Add sweet and sour sauce. Stir and fry for another 2-3 minutes.
Добавьте кисло-сладкий соус. Перемешайте и обжаривайте еще 2-3 минуты.
Mix all the ingredients again and add the pre-boiled soba. Add salt and pepper to your taste. Fry for another 2-3 minutes.
Еще раз перемешайте все ингредиенты и добавьте заранее отваренную собу. Посолите и поперчите на свой вкус. Обжаривайте еще 2-3 минуты.
Soba with chicken and pineapple is ready! Serve hot, garnished with herbs to taste. Bon appetit.
Соба с курицей и ананасом готова! Подавайте в горячем виде, украсив зеленью по вкусу. Приятного аппетита.