Wash the zucchini and peel the garlic. Pour water into the pot for boiling noodles and add a little salt, this will help it boil faster when heated. Place a pot of water on the stove. Rinse the chicken fillet under running water and pat dry with a paper towel.
Кабачок помойте, чеснок очистите от шелухи. Налейте в кастрюлю для варки лапши воды и немного посолите, так она быстрее закипит при нагревании. Поставьте кастрюлю с водой на плиту. Филе курицы промойте под струей воды и обмакните бумажной салфеткой.
Cut the zucchini into small pieces. Cut the chicken fillet across the fillet into pieces of the same size. Cut the garlic into thin slices.
Нарежьте кабачок небольшими брусочками. Поперек филе, такими же по размеру кусочками нарежьте филе курицы.Чеснок нарежьте тонкими дольками.
Place noodles in boiling water and cook until done. Drain off the remaining water. If you want the dish to be even more healthy, do not cook the noodles a little. This way, more healthy fiber and coarse fiber will be retained in the noodles, which is important for healthy digestion.
В кипящую воду положите лапшу и варите до готовности. Слейте оставшуюся воду. Если хотите, чтобы блюдо было еще более полезным — немного не доваривайте лапшу. Таким образом, сохранится большее количество полезной клетчатки и грубых волокон в лапше, что важно для здорового пищеварения.
Heat the frying pan. Pour some vegetable oil into it. Fry zucchini with chicken and garlic. Fry vegetables and meat for 10 minutes over high heat.
Раскалите сковороду. Налейте в нее немного растительного масла. Обжарьте цукини с курицей и чесноком. Обжаривайте овощи и мясо в течении 10 минут на большом огне.
Combine noodles and fried zucchini, chicken and garlic. Pour in soy sauce. Cover with a lid and fry over low heat for another five minutes.
Соедините лапшу и обжаренные цукини, курицу и чеснок. Влейте соевый соус. Накройте крышкой и обжаривайте на медленном огне еще пять минут.
Tear the green onions and add them to the pan to help the main dish absorb the onion flavor.
Порвите перо зеленого лука и добавьте его в сковороду, чтобы основное блюдо впитало аромат лука.
Place the finished noodles on a flat plate and serve with chopsticks.
Выложите готовую лапшу на плоскую тарелку и подайте палочки.