Prepare all the ingredients for the filling. Rinse the perch and zucchini. Preheat the oven to 200 degrees.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте окуня и кабачок. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Cut the zucchini into slices.
Нарежьте кабачок кружочками.
Make small cuts in the perch fillet. Add salt and pepper to your taste.
В филе окуня сделайте небольшие надрезы. Посолите и поперчите на свой вкус.
Place the perch in a suitable baking dish, place the zucchini on top and sprinkle with grated cheese.
В подходящую по размеру форму для выпекания поместите окуня, сверху выложите кабачки и посыпьте тертым сыром.
Bake in an oven preheated to 200 degrees for 30 minutes.
Запекайте в заранее разогретой до 200 градусов духовке в течение 30 минут.
Place the finished perch with zucchini and cheese on a serving plate. Bon appetit.
Выложите готово окуня с кабачками и сыром на порционную тарелку. Приятного аппетита.