Prepare all the ingredients for the filling. Rinse the snapper and hot chili peppers. Preheat the oven to 200 degrees.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте окуня и острый перец чили. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Cut the ginger into thin slices.
Нарежьте имбирь тонкими ломтиками.
Make not very deep cuts in the washed perch and place pepper, ginger and garlic cut into slices into each of them.
В промытом окуне сделайте не очень глубокие надрезы и поместите в каждый из них нарезанный кружочками перец, имбирь и чеснок.
Take a suitable sized mold and place the perch in it. Salt, pepper and add herbs to your taste.
Возьмите подходящую по размеру форму и поместите в нее окуня. Посолите, поперчите и добавьте зелень на свой вкус.
Bake in an oven preheated to 200 degrees for 30-40 minutes.
Запекайте в заранее разогретой до 200 градусов духовке в течение 30-40 минут.
Place the finished fish on a serving plate. If desired, garnish with herbs and cherry tomato slices. Bon appetit.
Выложите готовую рыбу на порционную тарелку. По желанию украсьте зеленью и дольками томатов черри. Приятного аппетита.