Prepare all the ingredients for the filling. Rinse the perch and potatoes. Preheat the oven to 200 degrees.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте окуня и картофель. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Peel the potatoes and cut into slices.
Очистите картофель и нарежьте кружочками.
Cut the onion into half rings. In a suitable sized container, combine potatoes, onions, mayonnaise, salt and pepper.
Нарежьте лук полукольцами. В подходящей по размеру емкости смешайте картофель, лук, майонез, соль и перец.
Generously coat the cleaned perch with mayonnaise on both sides and sprinkle with salt and pepper.
Очищенного окуня щедро смажьте майонезом с обеих сторон, посыпьте солью и перцем.
Take a suitable sized baking pan and baking sleeve. Place the perch and the potato and onion mixture in the sleeve. Bake in an oven preheated to 200 degrees for 30-40 minutes.
Возьмите подходящую по размеру форму и рукав для запекания. Поместите в рукав окуня и смесь из картофеля с луком. Запекайте в заранее разогретой до 200 градусов духовке в течение 30-40 минут.
Place the finished fish with potatoes and onions on a serving plate. Bon appetit.
Выложите готовую рыбу с картофелем и луком на порционную тарелку. Приятного аппетита.
Decorate the finished dish with herbs to your taste.
Украсьте готовое блюдо зеленью на свой вкус.