Prepare all the ingredients for the filling. Rinse the perch. Preheat the oven to 200 degrees.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте окуня. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Prepare the marinade. In a suitable sized container, mix soy sauce, vegetable oil, dried garlic and ginger, and ground white pepper.
Подготовьте маринад. В подходящей по размеру емкости смешайте соевый соус, растительное масло, сушеный чеснок и имбирь, а также белый молотый перец.
Pour the washed perch fillet generously with marinade and leave to soak for 10 minutes.
Промытое филе окуня щедро полейте маринадом и оставьте пропитаться на 10 минут.
Place the marinated perch fillet in a suitable sized baking dish.
Выложите замаринованное филе окуня в подходящую по размеру форму для выпечки.
Place the perch in the oven and bake for 10-15 minutes at 200 degrees until golden brown.
Поставьте окуня в духовку и выпекайте 10-15 минут при температуре 200 градусов до румяной корочки.
Place the finished fish on a serving plate and garnish with lettuce leaves. You can add lemon juice to your taste. Bon appetit.
Выложите готовую рыбу на порционную тарелку и украсьте листьями салата. Можно полить лимонным соком на ваш вкус. Приятного аппетита.