Prepare all the ingredients for the filling. Rinse and peel the perch and carrots.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте и очистите окуня, морковь.
Cut the perch into oblong pieces.
Нарежьте окуня на продолговатые кусочки.
Fry the perch until crispy in a pre-heated frying pan in a small amount of vegetable oil on both sides.
Обжарьте окуня до хрустящей корочки в предварительно раскаленной сковороде на небольшом количестве растительного масла с обеих сторон.
Add water and sour cream to the pan with the fried perch.
В сковороду с обжаренным окунем добавьте воду и сметану.
Place fried perch in sour cream sauce on a serving plate, garnish with herbs and ground pepper mixture. Bon appetit.
На порционную тарелку выложите жареного окуня в сметанном соусе, украсьте зеленью и молотой смесью перцев. Приятного аппетита.