Thaw the fish, wash, clean it, remove the bones.
Разморозьте рыбу, помойте, очистите ее, удалите косточки.
Finely chop the fish. The smaller you cut the fish, the more tender the cutlets will be.
Мелко нарежьте рыбу. Чем мельче вы нарежьте рыбу, тем нежнее получатся котлеты.
Mix minced fish in a deep plate. Mix fish with egg, flour, herbs and spices.
В глубокой тарелке замешайте рыбный фарш. Смешайте рыбу с яйцом, мукой, зеленью и специями.
Form cutlets.
Сформируйте котлеты.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the cutlets on both sides. Serve the finished cutlets with your favorite side dish. Bon appetit!
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте котлеты с двух сторон. Готовые котлеты подавайте с любимым гарниром. Приятного аппетита!
Serve cutlets with cream sauce and baked potatoes.
Подайте котлеты со сливочным соусом и запеченным картофелем.