Wash the vegetables and peel them. Wash the fish and remove scales.
Помойте овощи, почистите их. Помойте рыбу, очистите ее от чешуи.
Peel and chop the vegetables and let them cook for 15 minutes.
Почистите и нарежьте овощи, поставьте их вариться на 15 минут.
Cut the fish into pieces, remove large bones.
Нарежьте рыбу на кусочки, удалите крупные кости.
Place the fish in the pan with the vegetables. Add bay leaf, pepper, salt to taste. Cook for another 15 minutes.
Рыбу отправьте в кастрюлю к овощам. Добавьте лавровый лист, перец, соль по вкусу. Варите еще 15 минут.
A couple of minutes before it’s ready, add finely chopped fresh herbs to the soup. Turn off the soup and cover with a lid. Let the ear sit for 20 minutes. Bon appetit.
За пару минут до готовности бросьте в суп мелко нарезанную свежую зелень. Выключите суп, накройте крышкой. Дайте ухе настояться 20 минут. Приятного аппетита.
Serve the fish soup with black bread, green onions and boiled eggs.
Подайте уху с черный хлебом, зеленым луком и отварными яйцами.