Thaw, rinse, clean and drain the fish. Wash the citrus fruits. Peel the garlic.
Разморозьте, промойте, очистите и осушите рыбу. Помойте цитрусы. Очистите чеснок от шелухи.
Cut lemon and orange into rings.
Лимон и апельсин нарежьте кольцами.
Sprinkle the fish on all sides with curry and salt. Make shallow cuts on one side and leave garlic cloves in them.
Обсыпьте рыбу со всех сторон карри и солью. На одной из сторон сделайте неглубокие надрезы и оставьте в них дольки чеснока.
Grease a baking dish with vegetable oil and place the fish in it. Place in the oven for 40 minutes. Serve the finished fish on a citrus bed. Bon appetit!
Смажьте форму для запекания растительным маслом и выложите в него рыбу. Отправьте в духовку на 40 минут. Готовую рыбу подайте на цитрусовой подушке. Приятного аппетита!
Serve fish with sauce and fresh vegetables.
Подайте рыбу с соусом и свежими овощами.