Prepare the necessary ingredients. Remove scales from the perch and cut into portions. It is better to sift the flour. Wash the greens.
Приготовьте необходимые ингредиенты. Окуня очистите от чешуи и нарежьте на порционные кусочки. Муку лучше просеять. Зелень помыть.
Rinse the fish well, dry and roll in a mixture of spices.
Рыбу хорошо промойте, обсушите и обваляйте в смеси специй.
Add the required amount of salt to the flour, mix and roll the fish in flour.
Необходимое количество соли добавьте в муку, перемешайте и обваляете рыбу в муке.
Place the frying pan on the fire, heat it up, add oil and fry the fish until golden brown, first on one side.
Сковороду поставьте на огонь, разогрейте, добавьте масло и обжарьте рыбу до золотистого цвета, сначала с одной стороны.
Then on the other side. When the fish acquires a golden hue.
Затем с другой стороны. Когда рыба приобретет золотистый оттенок.
Remove the fish from the pan and place on a napkin. This will allow excess oil to drain.
Рыбу достаньте со сковороды и положите на салфетку. Так излишнее масло стечет.