Measure out the required amount of ingredients. Remove scales from the perch. Wash and dry the greens
Отмерьте необходимое количество ингредиентов. Окуня очистите от чешуи. Зелень промойте и обсушите
Rinse the fish well and dry. Season with salt and pepper.
Рыбу хорошо промойте, обсушите. Посолите и поперчите.
Finely chop the onion.
Лук мелко порежьте.
First dip the fish in milk, then roll in flour.
Рыбу сначала опустите в молоко, затем обваляйте в муке.
Place the frying pan on the fire and heat it up, add oil, fry the fish on both sides.
Сковороду поставьте на огонь и разогрейте, добавьте масла, обжарьте рыбу с двух сторон.
Remove the fish from the pan and place on a napkin. This will allow excess oil to drain. Place the frying pan on the fire and add butter.
Рыбу достаньте из сковороды и положите на салфетку. Так излишнее масло стечет. А сковороду поставьте на огонь и добавьте сливочное масло.
Fry the onion and add herbs, simmer slightly and add soy sauce. Stew again and pour over the fish.
Обжарьте лук и добавьте зелень, немого притушите и добавьте соевый соус. Еще протушите и залейте рыбу.