Prepare potatoes, milk and butter. Wash the tubers and heat the milk. You can remove the butter from the refrigerator to allow it to melt a little and become softer.
Подготовьте картофель, молоко и сливочное масло. Клубни помойте, молоко подогрейте. Масло можно вынуть из холодильника, чтобы оно немного растаяло и стало мягче.
Remove the skins from the potatoes. Cut the tubers into pieces.
Снимите с картофеля кожуру. Разрежьте клубни на части.
Cover the chopped tubers with water. Bring the water and potatoes to a boil and cook for 15-20 minutes. The potatoes are ready when they become soft and begin to fall apart.
Залейте нарезанные клубни водой. Доведите воду с картошкой до кипения и варите минут 15-20. Картофель будет готов, когда станет мягким и начнет рассыпаться.
Using a hand masher, mash the boiled potatoes. Add warmed milk, butter, salt and dried basil to the pan. Mix thoroughly.
Ручной толкушкой разомните сваренную картошку. Добавьте в кастрюлю подогретое молоко, сливочное масло, соль и сушеный базилик. Тщательно перемешайте.
Place the puree on a plate. The puree with a light spicy aroma is ready!
Выложите пюре на тарелку. Пюре с легким пряным ароматом готово!
Place a dainty sprig of fresh basil on top of the serving. Cut the cherry tomatoes in half. Place them in a circle.
Поместите изящную веточку свежего базилика сверху порции. Порежьте пополам помидоры черри. Разместите их по кругу.