Wash the potatoes and cabbage. Divide the cabbage into florets. Peel the onion. Grate the cheese on a coarse grater.
Помойте картофель и капусту. Капусту разделите на соцветия. Почистите лук. Сыр натрите на крупной терке.
To cook potatoes faster, peel them and cut them into medium-sized pieces.
Чтобы быстрее сварить картошку, ее чистят и режут на средние по размеру куски.
Cook the potatoes over medium heat in enough water until tender. It’s easy to tell when the potatoes are ready. It is enough to pierce it with a knife. Fully cooked potatoes crumble well.
Варите картофель на среднем огне в достаточном количестве воды до готовности. Понять, что картошка готова, просто. Достаточно проткнуть ее ножом. Полностью сваренный картофель хорошо рассыпается.
Boil cauliflower in a separate pan. Cook the cauliflower for 5-7 minutes until done.
В отдельной кастрюле отварите цветную капусту. Варить до готовности цветную капусту нужно 5-7 минут.
Finely chop the onion. Heat a frying pan and add some oil to it. Sauté the onion until golden brown.
Мелко порубите репчатый лук. Разогрейте сковороду и добавьте на нее немного масла. Лук пассеруйте до золотистого оттенка.
Mash the boiled potatoes, add milk. It is better to add milk slightly warmed up, so the puree will not spoil longer. Next, add the prepared cauliflower florets and grated cheese. Salt and pepper to taste. Mix all ingredients into a homogeneous mass.
Сваренный картофель разомните, добавьте молоко. Молоко лучше добавлять немного подогретым, так пюре дольше не испортится. Следом добавляйте готовые соцветия цветной капусты и тертый сыр. Соль и перец по вкусу. Смешайте все ингредиенты в однородную массу.
Grate a little more cheese into a fine grater. Place hot mashed potatoes on a plate and sprinkle cheese on top. Mashed potatoes with cauliflower are ready!
Натрите еще немного сыра в мелкую терку. Положите горячее пюре на тарелку и посыпьте сыром сверху. Картофельное пюре с цветной капустой готово!
Garnish the puree with a sprig of dill.
Украсьте пюре веточкой укропа.