Wash vegetables and herbs. Peel the carrots. Remove the seeds from the pepper. The chicken fillet should also be rinsed under running water and dried with a paper towel.
Овощи и зелень помойте. Морковь почистите. Из перца удалите семена. Филе курицы также следует промыть под проточной водой и обсушить тушку бумажным полотенцем.
Chop the bell pepper into thin strips. Grate carrots and radishes on a coarse grater.
Нашинкуйте болгарский перец тонкими полосками. Морковь и редьку натрите на крупной терке.
Finely chop the chicken fillet and fry it in a frying pan with a little vegetable oil. Finely chopped chicken fillet is fried quickly - 5-7 minutes.
Мелко порежьте филе курицы и обжарьте его на сковородке с небольшим добавлением растительного масла. Мелко порезанное куриное филе жарится быстро — 5-7 минут.
Cool the fried chicken fillet. In a deep bowl, combine carrots, bell peppers, radishes and fillets. Season the ingredients with mayonnaise. Add some salt. Stir.
Остудите обжаренное куриное филе. В глубокой миске соедините морковь, болгарский перец, редьку и филе. Заправьте ингредиенты майонезом. Посолите. Перемешайте.
The spicy and healthy salad is ready. Place the salad on a log-shaped plate. You can add finely chopped green onions on top. Onions will add even more piquancy and spiciness.
Пикантный и полезный салат готов. Выложите салат на тарелку в форме полена. Можно добавить сверху мелко порезанный зеленый лук. Лук добавит еще больше пикантности и остроты.
Place a few sprigs of parsley or cilantro on a plate.
Положите несколько веточек петрушки или кинзы на тарелку.