Wash the potatoes and green onions thoroughly. Peel the onion.
Тщательно вымойте картофель и зеленый лук. Очистите луковицу от шелухи.
Remove the skins from the potatoes. Cut the tubers into several pieces. This will allow them to cook faster and better. Cut the onion in half.
Снимите с картофеля кожуру. Нарежьте клубни на несколько частей.Так они быстрее и лучше сварятся. Луковицу порежьте пополам.
Place the chopped tubers in a saucepan. Place half of the onion there, with the potatoes. Onions are used to make the potatoes even softer after cooking. In addition, onions enhance the aroma of boiled potatoes.
Нарезанные клубни поместите в кастрюлю. Туда же, к картофелю, положите половину луковицы. Лук используют для того, чтобы картошка стала еще мягче после варки. К тому же, лук усиливает аромат вареного картофеля.
When the potatoes are cooked, drain the water and remove the onion. Beating puree with a blender is not recommended. It will become viscous. Use a hand masher to mash the tubers. Add warmed cream and salt. Mix everything thoroughly.
Когда картошка сварится, слейте воду и выньте луковицу. Взбивать пюре блендером не рекомендуется. Оно станет вязким. Для разминания клубней используйте ручную толкушку. Добавьте подогретые сливки и соль. Все тщательно перемешайте.
Tender and aromatic puree is ready. Sprinkle it with ground black pepper and finely chopped green onions on top.
Нежное и ароматное пюре готово. Посыпьте его сверху черным молотым перцем и мелко порезанным зеленым луком.
To serve mashed potatoes beautifully, use a baking dish.
Чтобы красиво подать картофельное пюре воспользуйтесь кулинарной формой .