Prepare all the ingredients for the filling. Rinse the zucchini.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте цукини.
Cut the zucchini into cubes.
Цуккини нарежьте кубиками.
Peel the onion and chop finely. Peel the garlic and chop finely. Heat the butter in a saucepan, add the onion, add a little salt and pepper, and fry until soft. Add chopped zucchini and fry a little.
Лук очистите и мелко нарежьте. Чеснок очистите и мелко порубите. В кастрюле разогрейте сливочное масло, положите лук, немного посолите, поперчите, и обжарьте до мягкости. Добавьте нарезанный цукини и немного обжарьте.
Cut the salmon into cubes and add to the zucchini. Add pepper paste and peeled shrimp. Fry for 2-3 minutes.
Нарежьте лосось кубиками и добавьте к цукини. Добовьте перечную пасту и очищенные креветки. Обжаривайте в течение 2-3 минут.
Add water to the pan, cover with a lid and cook for about 5 minutes over low heat.
Добавьте в кастрюлю воду, накройте крышкой и варите около 5 минут на медленном огне.
Bring the soup to a boil and turn off. Grind using a blender. Before lunch, pour the soup into portioned bowls and serve. Bon appetit.
Доведите суп до кипения и выключите. Измельчите с помощью блендера. Перед обедом налейте суп в порционные тарелки и подавайте к столу. Приятного аппетита.
Garnish the cream soup with finely chopped herbs.
Украсьте крем-суп мелко нарезанной зеленью.