Prepare all ingredients in advance. Wash the radishes and peppers.
Подготовьте заранее все ингредиенты. Промойте редьку и перец.
Grate the vegetable on a square coarse grater.
Натрите овощ на квадратной крупной терке.
Cut the onion into half rings, fry it until golden brown in vegetable oil. Cut the beef into thin strips and add it to the fried onions. Salt and pepper to taste.
Нарежьте лук полукольцами, обжарьте его до золотистого цвета на растительном масле. Нарежьте говядину на тонкие полоски и добавьте ее к обжаренному луку. Посолите и поперчите по вкусу.
Finely chop the bell pepper. In a suitable sized container, mix chopped radish, pepper and fried meat with onions.
Мелко нарежьте болгарский перец. В подходящей по размеру емкости смешайте нарезанную редьку, перец и обжаренное мясо с луком.
Mix all ingredients, adding sour cream. Place the prepared salad on the lettuce leaves. Bon appetit.
Смешайте все ингредиенты, добавив сметану. На листья салата выложите готовый салат. Приятного аппетита.
Garnish the dish with basil leaves and finely chopped herbs.
Украсьте блюдо листьями базилика и мелко порубленной зеленью.