Prepare all the ingredients for the filling. Rinse the potatoes.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте картофель.
Peel the potatoes and cut them into large slices.
Очистите картофель и нарежьте его на крупные ломтики.
Cover the potatoes with water. Cover with a lid and wait for it to boil. Add bay leaves. After it boils, add salt and cook over medium heat for 15-20 minutes until tender.
Залейте картофель водой. Накройте крышкой, дождитесь, когда закипит. Добавьте лавровые листья. После того как закипит, посолите и варите на среднем огне 15-20 минут до готовности.
Remove the bay leaves, drain the water from the potatoes, and mash them with a potato masher. Add butter and gradually pour in milk.
Выньте лавровые листья, слейте воду с картофеля, разомните его толкушкой. Добавьте сливочное масло и постепенно вливайте молоко.
Place mashed potatoes on a plate. Ready mashed potatoes can be served with any other dish, be it vegetable, meat or fish. Bon appetit.
Выложите картофельное пюре на тарелку. Готовое картофельное пюре можно подавать с любым другим блюдом, будь то овощное, мясное или рыбное. Приятного аппетита.
Garnish the puree with green onions and halved cherry tomatoes.
Украсьте пюре перьями зеленого лука и разрезанными напополам помидорами черри.