Prepare all the ingredients for the filling. Wash the cucumber.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Вымойте огурец.
Cut fresh cucumber into cubes.
Нарежьте кубиками свежий огурец.
Chop the mint.
Нарежьте мяту.
Sprinkle the salmon with salt and pepper.
Семгу посыпьте солью и перцем.
Boil quinoa in salted water according to instructions.
Отварите киноа в подсоленной воде согласно инструкции.
Fry the salmon in olive oil.
На оливковом масле обжарьте семгу.
After 4-5 minutes, turn the salmon over and fry on the other side for another 4-5 minutes. At the end, add a little salt and pepper.
Через 4-5 минут переверните семгу и обжаривайте с другой стороны еще 4-5 минут. В конце немного посолите и поперчите.
Place the finished quinoa in a suitable size container.
В подходящую по размеру емкость выложите готовое киноа.
Add chopped cucumber and mint to the quinoa and stir.
Добавьте к киноа нарезанные огурец и мяту, перемешайте.
Place quinoa on a plate and place salmon on top. To decorate, place a basil leaf on top. Bon appetit.
На тарелку выложите киноа и сверху положите семгу. Для украшения положите сверху листик базилика. Приятного аппетита.