Prepare all the ingredients for the filling.
Подготовьте все ингредиенты для начинки.
Clean the salmon from scales, salt, pepper and sprinkle with cumin.
Очистите лосось от чешуи, посолите, поперчите и посыпьте тмином.
For the sauce, in a suitable sized container, combine soft cheese, milk, chopped green onions, salt and pepper.
Для соуса в подходящей по размеру емкости смешайте мягкий сыр, молоко, нарезанный зеленый лук, соль и перец.
Beat the sauce with a blender until smooth.
Взбейте соус блендером до однородной консистенции.
Place the salmon on the lower level of the steamer.
На нижний уровень пароварки положите семгу.
Place cauliflower, divided into inflorescences, on the second level, adding a little salt. Cook for 30 minutes.
На второй уровень выложите цветную капусту, разделенную на соцветия, немного подсолив ее. Готовьте 30 минут.
Place the prepared salmon and cauliflower on a plate.
На тарелку выложите готовую семгу и цветную капусту.
Pour the prepared delicate sauce of soft cheese and milk over the salmon. Bon appetit.
Полейте семгу готовым нежным соусом из мягкого сыра и молока. Приятного аппетита.