Prepare all the ingredients for the filling.
Подготовьте все ингредиенты для начинки.
Cut the lemon into slices.
Нарежьте лимон на кружочки.
Grease a baking dish with a little butter.
Смажьте форму для выпекания небольшим количеством сливочного масла.
Place the salmon in the pan, sprinkle with salt and pepper.
Выложите в форму семгу, посыпьте солью и перцем.
Place cauliflower, separated into florets, pieces of butter and sprinkle with caraway seeds to your taste in the form with salmon.
В форму с семгой выложите разделенную на соцветия цветную капусту, кусочки сливочного масла и посыпьте тмином на свой вкус.
Place lemon slices on top.
Сверху выложите кружочки лимона.
Bake in an oven preheated to 180 degrees for 25-30 minutes. Bon appetit.
Выпекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 25-30 минут. Приятного аппетита.
Garnish the dish with a sprig of basil and balsamic dressing.
Украсьте блюдо веточкой базилика и бальзамическим соусом.