Prepare all the ingredients for the filling.
Подготовьте все ингредиенты для начинки.
Cut the salmon into cubes.
Нарежьте лосось кубиками.
Boil the pasta according to instructions in salted water.
Отварите пасту согласно инструкции в подсоленной воде.
Fry the salmon pieces in heated olive oil for 5 minutes, add salt and pepper to taste.
На разогретом оливковом масле в течение 5 минут обжарьте кусочки лосося, добавьте соль и перец по вкусу.
Add cream, herbs and fish seasoning. Simmer for 5 minutes.
Добавьте сливки, зелень и приправу для рыбы. Тушите в течение 5 минут.
Bring the cream to a boil, reduce the heat to low and simmer until the volume of the cream is reduced by half.
Доведите до кипения сливки, убавьте огонь до минимума и тушите до тех пор, пока объем сливок не уменьшится вдвое.
Place the farfalle on a plate and add the salmon in cream sauce. Bon appetit.
Выложите фарфалле в тарелку и добавьте лосось в сливочном соусе. Приятного аппетита.
Garnish the dish with grated cheese and a fresh basil leaf.
Украсьте блюдо тертым сыром и листиком свежего базилика.