Clean the salmon fillet from bones and films, rinse with cold water and pat dry with a paper towel. Prepare the remaining ingredients.
Филе семги очистите от костей и пленок, ополосните холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Подготовьте остальные ингредиенты.
For the marinade, combine soy sauce, vegetable oil and lemon juice in a small bowl.
Для маринада смешайте в небольшой миске соевый соус, растительное масло и лимонный сок.
Mix coarse salt, sugar and ground coriander. Rub the resulting dry mixture onto the salmon fillet on all sides.
Смешайте крупную соль, сахар и молотый кориандр. Получившейся сухой смесью натрите филе семги со всех сторон.
Place the salmon in a flat container and pour over the marinade. Turn the fillet over several times to ensure it is completely coated with the marinade. Tear the dill with your hands and place on top of the salmon. Cover the fish with cling film and place in the refrigerator to marinate for 12 hours.
Выложите семгу в плоскую емкость и полейте маринадом. Несколько раз переверните филе, чтобы оно полностью покрылось маринадом. Укроп порвите руками и положите сверху на семгу. Накройте рыбу пищевой пленкой и уберите в холодильник на 12 часов мариноваться.
Clean the finished marinated fish from dill, excess spices and marinade.
Готовую маринованную рыбу очистите от укропа, излишек специй и маринада.
Trim the fillets from the skin and place in a clean container with a lid. In this form, the fish can be stored in the refrigerator for about 5-7 days. Cut the salmon into thin slices and serve. Ready. Bon appetit!
Срежьте филе с кожи и выложите в чистый контейнер с крышкой. В таком виде рыба может храниться в холодильнике примерно 5-7 дней. Нарежьте семгу тонкими ломтиками и подайте к столу. Готово. Приятного аппетита!
To serve salmon beautifully, place it on a “cushion” of herbs or on fresh lettuce leaves. Sprinkle freshly ground pepper on top of the salmon. Olives, olives and lemon slices will be an excellent decoration for slicing.
Чтобы красиво подать семгу выложите ее на «подушку» из зелени либо на листья свежего салата. Посыпьте семгу сверху свежемолотым перцем. Отличным украшением нарезки станут оливки, маслины и ломтики лимона.