Remove bones and membranes from salmon fillets. Rinse the fillets with cold water and pat dry with a paper towel.
Удалите у филе семги кости и пленки. Ополосните филе холодной водой и промокните бумажным полотенцем.
Mix sugar and salt. Rub the resulting mixture onto the salmon on all sides.
Смешайте сахар и соль. Получившейся смесью натрите семгу со всех сторон.
Cover the salmon with film and refrigerate for 12 hours. It is best to salt salmon from evening to night, so by morning you will have fresh, lightly salted red fish.
Накройте семгу пленкой и уберите в холодильник на 12 часов. Лучше всего засолить семгу с вечера на ночь, так к утру у вас будет свежая слабосоленая красная рыба.
Clean the finished lightly salted salmon from excess salt and sugar. Remove the fillets from the skin and place in a clean container with a lid. Or cut into thin slices and serve. Bon appetit!
Готовую слабосоленую семгу очистите от излишков соли и сахара. Срежьте филе с кожи и переложите в чистую емкость с крышкой. Либо нарежьте на тонкие ломтики и подайте к столу. Приятного аппетита!
Take a fresh baguette and cut into slices 1 cm thick. Grease the baguette with butter and place slices of lightly salted salmon on top. The results are very tender and tasty sandwiches with salmon for tea or a cup of coffee.
Возьмите свежий багет и нарежьте ломтиками толщиной 1 см. Смажьте багет сливочным маслом и выложите сверху ломтики слабосоленой семги. Получаются очень нежные и вкусные бутерброды с семгой к чаю или чашечке кофе.