Prepare all the ingredients for the filling. Rinse the perch. Preheat the oven to 180 degrees.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте окуня. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Make small cuts in the washed perch fillet and insert sliced ginger and garlic into them. Sprinkle generously with spices. Leave to soak in the marinade for 10 minutes.
В промытом филе окуня сделайте небольшие надрезы и вставьте в них нарезанный ломтиками имбирь и чеснок. Щедро посыпьте специями. Оставьте на 10 минут пропитаться маринадом.
Place the fillets in a suitable sized baking dish. Top with lemon slices and a sprig of thyme. Place in the oven and bake for 10-15 minutes at 180 degrees until golden brown.
Выложите филе в подходящую по размеру форму для выпечки. Сверху положите ломтики лимона и веточку тимьяна. Поставьте в духовку и выпекайте 10-15 минут при температуре 180 градусов до румяной корочки.
Place the finished fish on a serving plate and garnish with balsamic sauce and cherry slices. Bon appetit.
Выложите готовую рыбу на порционную тарелку и украсьте бальзамическим соусом и дольками черри. Приятного аппетита.