Clean the perch fillet from films and bones, rinse with cold water and pat dry with a paper towel. Prepare the remaining ingredients. Preheat the oven to 200°C.
Очистите филе окуня от пленок и костей, ополосните холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Подготовьте остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 200°С.
Grate hard cheese and mozzarella on a coarse grater.
Натрите твердый сыр и моцареллу на крупной терке.
In a small bowl, combine grated cheeses, cream and chicken egg. Salt and pepper the mixture to taste.
В небольшой миске смешайте тертые сыры, сливки и куриное яйцо. Посолите и поперчите смесь по вкусу.
Salt and pepper the perch fillet and sprinkle with lemon juice. Place the fillets in a greased pan, skin side down. Pour the cream cheese mixture over the fish.
Посолите и поперчите филе окуня, а также сбрызните лимонным соком. Выложите филе в смазанную маслом форму кожей вниз. Залейте рыбу сливочно-сырной смесью.
Place the dish in the oven to bake for 20-30 minutes at 200°C.
Отправьте блюдо в духовку запекаться на 20-30 минут при 200°С.
Perch baked in cream cheese filling is ready. Bon appetit!
Окунь, запеченный в сырно-сливочной заливке, готов. Приятного аппетита!
Serve the perch with fluffy mashed potatoes or steamed vegetables. Garnish the dish with cherry tomatoes and fresh herbs.
Подайте окуня вместе с воздушным картофельным пюре или овощами на пару. Украсьте блюдо помидорами черри и свежей зеленью.