Wash, clean and drain the fish. Wash the lemon. Peel the garlic. Peel the ginger root.
Помойте, очистите и осушите рыбу. Помойте лимон. Очистите чеснок от шелухи. Очистите корень имбиря.
Cut the lemon into half rings, cut the garlic and ginger into thin slices. Mix vegetable oil with spices and wipe the fish on all sides. Make slits on the fish and insert a slice of lemon, ginger slices and garlic into each.
Нарежьте лимон полукольцами, чеснок и имбирь нарежьте тонкими пластинками. Смешайте растительное масло со специями и оботрите рыбу со всех сторон. Сделайте на рыбе надрезы и вставьте в каждый дольку лимона, пластинки имбиря и чеснок.
Grease the mold with vegetable oil and place the fish in it. Place in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes.
Смажьте форму растительным маслом и выложите в нее рыбу. Отправьте в разогретую до 180 градусов духовку на 40 минут.
Serve fish with fresh vegetables. Bon appetit!
Подайте рыбу со свежими овощами. Приятного аппетита!