Wash and clean the fish. Wash the lemon and onion. Peel the onion.
Помойте, очистите рыбу. Помойте лимон и лук. Очистите лук от шелухи.
Cut the lemon into thin half rings. Also cut the onion into half rings.
Лимон нарежьте тонкими полукольцами. Лук также нарежьте полукольцами.
In a deep plate, mix lemon, coriander, vegetable oil, salt and pepper. Place the fish in the marinade and coat on all sides.
В глубокой тарелке смешайте лимон, кориандр, растительное масло, соль и перец. Рыбу положите в маринад и обваляйте со всех сторон.
Place the perch in an oven preheated to 180 degrees. For 25-30 minutes.
Отправьте окунь в разогретую до 180 градусов духовку. На 25- 30 минут.
Serve the finished perch on a large plate with red onions. Bon appetit!
Готовый окунь подайте на большой тарелке с красным луком. Приятного аппетита!
Serve the perch on a lettuce leaf with garnish. The side dish can be green beans, baked potatoes or warm eggplant and tomato salad.
Подайте окунь на салатном листе с гарниром. Гарниром может быть стручковая фасоль, запеченный картофель или теплый салат из баклажанов с помидорами.