Prepare the necessary ingredients. Rinse the perch well under running water and remove scales. Remove the butter from the refrigerator; it should be at room temperature.
Приготовьте необходимые ингредиенты. Окуня хорошо промойте под проточной водой и очистите от чешуи. Сливочное масло достаньте из холодильника, оно должно быть комнатной температуры.
Wash and dry the tomato. Cut into circles. Grease a baking dish with butter.
Помидор помойте и обсушите. Нарежьте на кружочки. Форму для запекания смажьте сливочным маслом.
Salt the fish on both sides and sprinkle with fish spices. Place the fish in the mold and place tomato slices on top. Grate the cheese on a coarse grater and sprinkle on top.
Рыбу посолите с двух сторон и присыпьте специями для рыбы. Положите рыбу в форму, сверху выложите кружочки помидора. Сыр натрите на крупной терке и присыпьте сверху.
Preheat the oven to 180 degrees. Bake the fish for about 40 minutes. The fish should turn golden and the cheese should melt.
Духовку разогрейте до 180 градусов. Запекайте рыбу около 40 минут. Рыба должна приобрести золотистый цвет, а сыр расплавится.