Prepare the necessary ingredients. Remove scales from the perch. Peel the garlic. Rinse the mint well and dry.
Приготовьте необходимые ингредиенты. Окуня очистите от чешуи. Чеснок почистите. Мяту хорошо промойте и обсушите.
Wash the lemon and cut into rings.
Лимон помойте и нарежьте колечками.
Grease the pan with butter and line with parchment paper. Salt the perch on both sides and pepper. Sprinkle lemon on top and place a slice on the fish. Preheat the oven to 180 degrees and place the perch in the oven. Cook the fish for 40 minutes.
Форму смажьте маслом и застелите пергаментной бумагой. Посолите окуня с двух сторон и поперчите. Сбрызните сверху лимоном и положите дольку на рыбку. Духовку разогрейте до 180 градусов и отправьте окуня в духовку. Готовьте рыбу 40 минут.
Place mint and parsley leaves in a blender, add cloves of garlic and chop everything.
Листики мяты и петрушки положите в блендер, добавьте дольки чеснока и все измельчите.
Add a small amount of broth to the chopped herbs. Mix everything well and serve the sauce to the fish.
Добавьте к измельченной зелени, небольшое количество бульона. Все хорошо перемешайте и подайте соус к рыбе.